Säkerhet

Nuva säkerhet 

Nuva Säkerhet har med sin personal arbetat med säkerhet sedan 2007. NuvaGruppen har en djup kompetens inom säkerhetsinstallationer och gör allt ifrån enkla kodlås till
större installationer av olika säkerhetssystem.

Djup kunskap av säkerhetsinstallationer

Nuva Säkerhet jobbar kvalitativt nära kunderna där kunden alltid kan ringa oss. Nuva tror på bredd och flexibilitet och jobbar nära sina samarbetspartners för att kunderna skall få den bäste inom varje område.

Vi ser oss som ett stort bolag med bred kompetens i liten kostym

Vi på Nuvagruppen hjälper våra kunder med allt från enkla kodlås till större passersystem med integrerade inbrottslarm. Vi på Nuvagruppen hjälper våra kunder med allt från enkla kodlås till större passersystem med integrerade inbrottslarm.

  • Passagesystem
  • Inbrottslarm
  • Brandlarm och utrymningslarm samt individanpassat brandskydd
  • Kamera anläggningar
  • Lås och automatik. Vi har ett nära samarbete med auktoriserade låsföretag och kan på så sätt hjälpa er med hela ert säkerhetsarbete.
Passagesystem

Vi kommer gärna till er för att se hur vi kan hjälpa er med vår bredd av kompetens i ämnet. Vi har erfarenheter från en dörr till 100 och anser att alla lösningar är lika viktiga ibland monterar vi ett kodlås ifrån Axema och ibland sätter vi stora passagesystem med Aptus helt beroende på kundens behov. Vi ser på tid att man går mer och mer till att man låser sina dörrar om sig vilket är vettigt. Vi gör allt ifrån att vi projekterar till att vi installerar det vi projekterat. Ibland händer det att vi hjälper er att projektera ett projekt men ni har en entreprenör som gör arbetet enligt vår projektering.

Brandlarm och Individanpassat brandskydd

Vi hjälper er att ta fram lösningar på utrymningslarm eller ett brandlarm ofta i samarbete med våra samarbetspartners. Nuva arbetar också med individanpassat brandskydd för att skydda de äldre och de som har svårt att utrymma vid brand.

Samma produkter kan också skydda en fabriks produktlinje eller känsliga platser där det är risk för bränder. Vi samarbetar med olika leverantörer och är certifierade på detta ifrån våra leverantörer.

Inbrottslarm

Vi har arbetat med allt ifrån villalarm till klass 3 anläggningar och ser alltid till kundens behov och önskemål och ofta sätter man ihop en lösning där alla delar ingår med inbrottslarm, brandvarning, övervakningskameror och passage. Vi arbetar med de flesta vanligt förekommande märkena.

Övervakningskameror

Vi projekterar och installerar därefter det vi har
föreslagit får våra kunder. Vi har en djup teknisk förståelse och kan hjälpa er med produktval
och vi gör alltid en behovsanalys för att förstå våra kunder och på så sett ser att kundens vision och vår installation överensstämmer.

Säkerhet

Med ett bra bevakningssystem kommer säkerhet!

Säkerhet

Med ett bra bevakningssystem kommer säkerhet!